flag Hoofdfoto Brique
Flower Cozy
droomimpressie
contact & droomlokatie
tarieven & beschikbaarheid


 

NIEUW! In de voormalige meelopslag (vandaar de naam Flower = flour = meel èn bloem) van de oude bakkerij / molenaarswoning is een tweede gastenverblijf gecreëerd.
U kunt verblijven in een van de twee luxe gastenkamers met elk een eigen sfeer en comfort-element zoals duo-douche of Sunshower. Vanuit beide kamers is zicht op de korenmolen Houdt Braef Stant.
Op de ruime verdieping bevindt zich een complete keuken en zitgelegenheden met schitterend uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden.

Het interieur van 'Flower' is zeer bijzonder. Niet alleen door de oude bouwelementen, waaronder de grote oude bakkersoven die het decor vormt in een van de gastenkamers. Ook is in de inrichting de creatieve inbreng van ontwerper Marianne van Beek duidelijk aanwezig. Een van haar meest bijzondere ontwerpen in gastenkamer 'de dijkkamer' is het verschijnen van een dichtregel op de wand tijdens het douchen...!


Flower praktisch
 
In De Droomengel Flower kunt u doordeweeks een enkele nacht verblijven; in het weekend geldt standaard een minimum van 2 nachten.
U kiest één van beide gastenkamers, of huurt beiden als u met vrienden/familie komt. In beide gevallen bent u onze enige gast. Het verblijf heeft een eigen entree. Buiten kunt u op het dijkterras zitten, en in het voorjaar hebben we een heerlijke zitgelegenheid gerealiseerd in de fruittuin aan de voet van de dijk.
eide kamers huren. Het verblijf is selfcatering; een heerlijk ontbijt
  Voorzieningen in het verblijf:

• WiFi/draadloos internet in het gehele verblijf
• verwarming en airconditioning op de verdieping; vloerverwarming in de gastenkamers
• TV (multisatelliet-tv met radiokanalen) op beide gastenkamers en op de verdieping en flatscreen TV's
• Complete keuken met vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat (Nespresso-cups), suiker, peper, zout. Keuken is v.v. keukenlinnen en honesty-bar.
• Kluisjes
• Op beide kamers vindt u unieke features (zie onder); daarnaast zijn beide kamers voorzien van een in-wall muzieksysteem, koffie/thee zetter en een duofresh toilet (ontgeurend).
• Beide gastenkamers zijn plm. 20 m2, de bovenverdieping is zeer ruim, plm. 48 m2.

LET OP: Vanwege de rieten kap zijn open vuur zoals meegebrachte kaarsen/waxinelichtjes, olielampen en spiritus o.i.d. (voor fondue) absoluut niet toegestaan. (Sfeerlampjes zijn volop aanwezig). Verder zijn huisdieren en roken niet toegestaan.Het verblijf is voor uw veiligheid aangesloten op het brandmeldsysteem.

Toeristische informatie en kaarten van de omgeving zijn aanwezig.


 

ontbijt op dijkterras


Gastenkamer 'Dijkkamer'   Gastenkamer 'Lieve'.   duo-douche òf Sunshower
     


 

De 'Dijkkamer' is de gastenkamer met een stijlvolle uitstraling met design-elementen. Dat de kamer half verzonken in de dijk is, maakt hem extra intiem.

Uniek in de gestuucte badkamer-en-suite is de full-body 'Sunshower'. Hiermee kunt u heerlijk opwarmen met IR lampen, òf tijdens het douchen een 'gezonde kleur' krijgen met de UV lampen.

Het alom geroemde Håstens-bed (extra groot: 180x210 cm) is zeer comfortabel en heerlijk om eens lekker in uit te slapen. (matras 'medium').

Heel bijzonder en uniek ontwerp (van Marianne):
tijdens het douchen verschijnt een dichtregel op de wand...

 

De 'Lieve' kamer is zeer sfeervol met zachte kleuren en romantische en natuurlijke elementen. Het oude gietijzeren raam biedt mooi zicht op de tuin en korenmolen. De vloer is van antieke Estrikken.

Uniek in de gezoet-marmeren badkamer is de 'Duo-douche': twee ruime doucheplaatsen naast elkaar.

Het boxspringbed is zeer comfortabel en extra groot (180x210 cm). (matras 'stevig')

Natuurlijk is deze gastenkamer uitermate geschikt voor een romantisch weekendje weg (tip: verras uw partner) of als bruidssuite.

nbbn

Foto's De Droomengel Flower algemeen
  Op de zeer ruime verdieping bevindt zich een half-open keuken, een grote leestafel en twee zitgelegenheden met prachtig zicht op voorbij glijdende rivieraken.


pijl Foto's Gastenkamer 'Dijkkamer'
rechts groot
   


pijlFoto's Gastenkamer 'Lieve'
rechtsA value is required. groot
   


collage
 

_________________________________________________________________________________________________________________

Fotografie en fotobewerking door Marianne van Beek, Atelier De Nieuwe Engel ©. (Behalve sommig beeldmateriaal op 'zienendoen')
Beeldmateriaal mag niet gebruikt worden zonder nadrukkelijke toestemming.

De Droomengel - IJsseldijk 63 - 8196 KC - Welsum - 0570-564554 - info@dedroomengel.nl