flag hoofdfoto reacties
Flower Cozy
droomimpressie
contact & droomlokatie
tarieven & beschikbaarheid


 


Hier vindt u interessante weetjes en nieuws over De Droomengel...

  Het gratis luxe weekend is gewonnen door...
 

Alina Van der Ploeg!

Past perfect in spannend toekomstplan voor Flower...

 

prijswinnaars

Diegene die het leukste idee aandroeg waarmee we ons nieuwe verblijf exra bijzonder konden maken, hebben we voor een weekend in het nieuwe verblijf uitgenodigd.

yoga

Uit de vele ideëen kozen we dat van Alina, mooi vormgegeven in een collage met een toelichting! Zij kon zich voorstellen dat het heerlijk zou zijn om tijdens je verblijf nog meer tot ontspanning te komen in een relax- en yogaruimte met ontspannende muziek en beelden.

Laten wij nou tijdens de creatie van 'Flower' het idee gekregen hebben een vestzak-bioscoopje te gaan maken! We hebben midden in het verblijf bovenop de oude bakkersoven een hoge wand die zich er prima voor leent.

Inmiddels hebben Alina en Peter genoten van het weekendje in ons nieuwe verblijf. Aan hun reactie in het gastenboek te lezen hebben ze het fijn gehad:
"... Het is boven verwachting zo mooi maar ook functioneel. Een 'WOW'
  effect zogezegd." Bij het afscheid op de dijk riep Peter: "Het smaakt zeker naar meer!"
We bedanken Elina en Peter voor het goede idee en hun complimenten op 'Flower'. We zouden ze graag nog eens terug ontvangen!

  "Verblijf van de maand"   In de media...
  Ons bijzondere gastenverblijf De Droomengel 'Cozy' is in het eerste jaar al door Micazu ontdekt en uit ruim 3500 verblijven gekozen tot vakantiewoning van de maand!
  Gastenverblijf De Droomengel èn Atelier De Nieuwe Engel hebben uitgebreid in het mooie Veluwse magazine Veluweleven gestaan!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wellness
De Droomengel 'Cozy' heeft een privé-sauna, maar voor de echte liefhebber bevindt zich op een kwartiertje rijden sauna-resort "De Veluwsebron". Vooral het zoutwaterzwembad en de zoutsteensauna zijn heerlijk! De Veluwse Bron is binnen modern ingericht; buiten is het ruim met veel voorzieningen en een ruime ligweide aan een meer.

Niet heel veel verder rijden bevindt zich Thermen Bussloo, een zeker zo mooi saunaresort. Aan u de keuze!
Wij kunnen u beide ''droomresorts'' van harte aanbevelen
!
  Marianne is geïnterviewd door een journaliste die tevens in De Droomengel verbleef. In het magazine leest u beide verhalen.

  Tip: Kozakken-veerpontje naar natuurgebied
  website atelier De Nieuwe Engel Een mooie fietstocht Noordelijk, pal langs de IJssel, brengt u naar Veessen. Hier tegenover vindt u het bijzondere natuurgebied "De Duursche Waarden' aan een bocht van de IJssel, met aan de oever een oude steen-fabriek, een uitkijktoren en een ooievaarsnest.
Vanuit de toren heeft u niet alleen prachtig uitzicht over de afbuigende IJssel , maar ook op het ooievaarsnest met de broedende ooievaars. Een leuk veerpontje (Het Kozakkenveer) brengt u (van april t/m sept.) naar dit mooie gebied.
w
  De Droomengel te zien in 'Een brug te ver'   Atelier De Nieuwe Engel
  website atelier De Nieuwe Engel Het rijksmonument was in 1974 te zien in Richard Attenborough's film 'Een Brug te ver'.
Duidelijk is te zien dat toen nog een grote schuur stond op wat nu het dijkterras is. (Rechts in beeld Michael Caine.) Links is De Droomengel Cozy herbouwd.
  website atelier De Nieuwe Engel Het atelier van Marianne van Beek, ook onderdeel van het rijksmonument, is frequent geopend. Hier zijn aquarellen, tekeningen en etsen te bewonderen, veelal geinspireerd op de natuur en de mooie omgeving rond de IJssel.

U bent van harte welkom een kijkje te nemen. 

droomplaatjescollage droomplaatjes
 

_________________________________________________________________________________________________________________

Fotografie en fotobewerking door Marianne van Beek, Atelier De Nieuwe Engel ©. (Behalve sommig beeldmateriaal op 'zienendoen')
Beeldmateriaal mag niet gebruikt worden zonder nadrukkelijke toestemming.

De Droomengel - IJsseldijk 63 - 8196 KC - Welsum - 0570-564554 - info@dedroomengel.nl