flag Hoofdfoto Brique
Flower Cozy
Droomimpressie
contact & droomlokatie
tarieven & beschikbaarheid


 


... we hebben al veel fijne gasten ontvangen en enthousiaste reacties op De Droomengel gekregen. Enkele ervan leest u hier.Reacties van gasten
 

"...Wát een droomhuisje en droomplek is dit!
’s Ochtends ontbijten op het terras met uitzicht op de IJssel en wanneer de zon meewerkte, verder op het benedenterras met uitzicht op de bramen, druiven, appeltjes of jullie verdere mooie tuin!
Ook heel uniek jouw atelier, met uitleg (!) wát heb je me enthousiast gemaakt over je workshop ‘etsen’ waaraan ik zeker een keer kom meedoen! Jij hebt –met ook de prachtige omgeving- mijn creativiteit weer helemaal aangewakkerd! Heerlijk!
De ligging is ook uniek, ge kunt alle kanten op hier – fietsen of wandelen langs de IJssel, of de Veluwe kant op, waarvan we allebei hebben genoten! En de leuke pontjes niet te vergeten!
Je gezellige bloemetje op tafel, het komkommertje! De lavendel en pepermuntjes geven meteen een warm thuis gevoel en je mooie etsen aan de muur natuurlijk! Dan je wel voor je hartelijke ontvangst, enthousiasme, en het unieke verblijf hier! Wij komen zeker nog eens terug! (En die heerlijke massagedouche;-) "
Lieve groeten van Jos en Irene uit Vlaardingen.

"Een klein juweeltje in een prachtig stukje natuur! Zeker de moeite waard om vanuit West-Vlaanderen naar hier te komen. Ook onze kleine spruit heeft er van genoten. Vele groeten."
Jochen, Karen en Lander (8 weken oud).

"Beste Marianne en Jan,
Al weer ruim een week thuis na die heerlijke vakantie in "De Droomengel". We missen nog steeds het uitzicht over de IJssel en die mooie uiterwaarden. Prachtige natuur om fietsend te verkennen, maar omdat wij bij de ouderen behoren, deden wij het wandelend en per auto. Elke dag er op uit, maar ook tijd om met een boek op de terrasjes te zitten, zowel boven, met uitzicht over de IJssel, als beneden, waar we keken naar die mooie tuin, en luisterden naar het gekwaak van de kikkers. Veel dank voor jullie hulp en gastvrijheid en succes met dat unieke huis aan de IJssel. Hartelijke groeten en misschien tot ziens!"
Truus 80 en Jeanne 85
Reactie van Alina en Peter, de prijswinnaars die in Flower verbleven mei 2016
Prijswinnaars
"Met de trein naar Olst, huurfiets (af te halen in Olst) en veerpont ben je vanuit Amsterdam in nog geen 2 uur in De Droomengel, een romantische idylle aan een wonderschoon stukje IJssel. Sfeervol en geriefelijk (een heerlijke sauna en massagedouche, een prachtige tuin met uitzicht op een heuse molen). Spectaculair (prachtige vergezichten, mooie fietstochten en avondwandelingen langs de waterkant, flonkerende sterren aan de hemel).
Het pontje op 5 minuten loopafstand brengt je, indien gewenst, terug in de wereld (supermarkt, cafeetjes, restaurants in Olst). Ook Deventer, met de trein in 7 minuten te bereiken, behoort tot de opties van een verblijf in De Droomengel. Goed voor een gezellige middag in een mooie, historische stad. In de nabijheid van De Droomengel, ingeklemd tussen het water en de langstrekkende ganzen, was het leven nog nooit zo leuk, licht en genietbaar.
Bedankt voor alle goede zorgen en we zien elkaar vast weer een keertje terug!"
Veel groeten, Jan en Vanessa.


"Beste Jan en Marianne,
Wij voelden ons meteen thuis in dit knusse gastenverblijf in deze mooie omgeving. We zullen onze 1e vakantie met ons klein ventje niet snel vergeten! Ga zo door!
Bedankt nog voor de tip om met het voetpondje naar Deventer te gaan, was erg leuk en ook een mooie stad trouwens.
De teddybeer vinden we geweldig; omdat we Welsum niet zo'n mooie naam vinden voor een beer hebben we hem Oene genoemd."
Lieve groetjes van Dennis, Anouk en Cas (11 weken oud).

"Wij hebben wéér een mooi plekje in Nederland ontdekt. Wat een weelde! Zo'n fantastische plek en geweldig huisje aan de slingerende IJssel. We hebben genoten!"
Marijke en Rita.

"We hebben genoten van de Droomengel. Sfeervol en met zorg ingericht zodat we ons gelijk thuis voelden. 's Morgens ons doorgestuurde krantje voor de deur, heerlijk. Ook de ligging aan de IJssel en omgeving is grandioos. Weer een mooi stukje Nederland ontdekt."
Dank, Kees en Marleen.

"(...) Voor ons was dit een waar paradijs(je). Prachtig ingericht (ideeën opgedaan voor ons nieuwe huis!) en mooi gelegen. (...)
Rineke en Rieuw.

"Een aangenaam gastenverblijf. Op tijd en stond wolken en zon, een lieve attentie van jullie voor ons, en ik die won bij Scrabble maken van deze midweek een geslaagde vakantie!"
Ria en Geert.

"(...) Mijn verjaardag. Een groot kado, wist niet wat erin zat. Het begon met diverse spulletjes die je meeneemt op vakantie. Het laatste kado was een lang weekend in een gastenverblijf aan de IJssel: de Droomengel. Inderdaad, de naam klopt precies. Heerlijk een paar dagen uit ons drukke bestaan weg. (...) Wij zullen dit adres zeker aanraden in onze vriendenkring!"
Groetjes, Peter en José.
   
 

 

Petra heeft tijdens het verblijf haar partner ten huwelijk gevraagd!
Na hun terugkomst van de picknick in de uiterwaarden hadden we De Droomengel versierd met o.a. rode hartjes-balonnen die Petra van tevoren per post opgestuurd had....

 


 

_________________________________________________________________________________________________________________

Fotografie en fotobewerking door Marianne van Beek, Atelier De Nieuwe Engel ©. (Behalve sommig beeldmateriaal op 'zienendoen')
Beeldmateriaal mag niet gebruikt worden zonder nadrukkelijke toestemming.

De Droomengel - IJsseldijk 63 - 8196 KC - Welsum - 0570-564554 - info@dedroomengel.nl